Блог

Бала Віталій: Про вибори під час війни

Україні, після Перемоги у війни, потім треба виграти і вибори

0

comments5396

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Насправді, ті хто зараз говорить про вибори в Україні, на мою думку, або неадекватні, або хайпують, що також є неадекватно під час війни.
Взагалі про вибори говорять і думають "говорячі голови" і деякі представники чинної влади, які на початку війни взагалі зникли і не тільки з інформаційного простору, але сьогодні вони вже "намалювали" собі у своїх фантазіях 101% підтримки.
Вже навіть з'являються віртуальні кандидати на майбутніх президентських виборах, про які ніхто зараз не може сказати, коли вони можуть відбутись. Хоча всім зрозуміло, що тільки після Перемоги України.
Не варто в інформаційному просторі зараз обговорювати заяви "говорячих головів" про їхні плани, бо їхні плани не від них залежать.
Але, у будь-якому випадку, Україні після Перемоги у війні з росією, потрібно буде не програти на виборах популістам, крикунам і нездарам, яких і зараз забагато у владі.
Майбутнє України мають і повинні не вони будувати.
Все буде Україна!
 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!