Блог

Бала Віталій: Про звернення президента

Передвиборча промова на партійному мітингу

0

comments3911

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Перше враження, що ми були присутні на передвиборчому мітингу партії "Слуга народу".

Депутатам, які були одягнені у футболки з написом: "За президента. Проти олігархів", тільки не вистачало тримати у руках партійні прапори і махати ними під час виступу Зеленського. А сам надпис на футболках:" За президента. Проти олігархів" є фактично девізом виборчої кампанії Зеленського, не дивлячись на те, що наприкінці виступу він сказав, що питання олігархів є дрібним.

Якщо коротко про сам виступ, то він нагадував Остапа Ібрагімовича Бендера, коли він говорив про Нью Васюки.

А постійна фраза, що вперше ми зробили, організували, прийняли була просто шедевральною. Таке враження, що до Зеленського Україна не існувала. Але це зовсім не так, існувала, переживе його і буде далі існувати без нього.

Ну а "фонтан популізму" був настільки великим, що напевно забризкав очі слугам Зеленського, що вони не бачити реальної кризисної ситуації у країні внаслідок діяльності Зеленського і на всі його пустопорожні заяви плескали у долоні, як це було за часів СРСР на партійних з'їздах КПРС(комуністичної партії Радянського Союзу)

І що особливо вразило, так це, коли на завершення виступу, Зеленський говорив, що потрібно говорити правду і бути чесними, а під час виступу він говорив неправду про тарифи, енергетичну кризу, ціни на електрику...

Але, нема сенсу дивуватись такому зверненню, всі, хто має критичне мислення, розуміли, що крім шоу і піару та імітацію бурхливої діяльності Зеленський і його команда, на жаль для країни, не здатна.

Все, про що говорив Зеленський напевно і є, але у його віртуальній реальності.

Дочасні вибори можуть і повинні завершити цю "епоху популізму" та повернути країну з віртуальної реальності до реального життя, поки ще не пізно.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!