Блог

Бала Віталій: Рік війни

Тільки Перемога забезпечить мир в Україні

0

comments8811

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Сьогодні рівно рік, як росія почала широкомасштабне вторгнення в Україну.

Що продемонстрував цей рік, які події відбулись і відбуваються?

По-перше, український народ своїм героїзмом, не просто зламав всі плани росії, яка хотіла не просто захопити Україну, а фактично знищити державу Україна, український народ і ЗСУ своєю звитягою здивували весь світ і сьогодні весь світ захоплюється Україною та українським народом.

По-друге, саме героїзм українського народу об’єднав країни світу у допомозі Україні, вже не тільки зупинити рашистську навалу, але й перемогти у цій війні. 

По-третє, саме героїзм українського народу та успішні дії ЗСУ стали головним аргументом, коли Європейський Союз прийняв рішення надати Україні статус кандидата на вступ до ЄС.

По-четверте, тепер вже всі розуміють, що тільки перемога над агресором принесе Україні мир і жодні інші варіанти, які зараз нам пропонують, не забезпечать Україні ні миру, ні територіальної цілісності.

По-п’яте, але на жаль, ми також стали свідками дій чинної влади, які ведуть до узурпації влади в Україні, прийняття рішень, які точно не об’єднують, а розколюють країну. Чомусь політиканство, політичні інтриги, порушення Конституції України, продовжують існувати у діях чинної влади. А інформаційна політика, взагалі має за мету створити якусь паралельну, віртуальну реальність, бо вже хтось думає про вибори, збереження влади. 

Нам спочатку потрібно виграти у цій війні, а для цього потрібно бути об’єднаними, зараз не може бути жодного політичного опонента, з якими зараз фактично розправляються у незаконний спосіб. Також необхідно жорстко боротись проти всіх проявів корупції та некомпетентності і продовжувати жити за законами та Конституцією України, а не порушувати їх прикриваючись війною.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!