Блог

Бала Віталій: "Середа - не біда"

Не варто шукати біди, бо може прийти

0

comments3496

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Саміт НАТО у Вільнюсі, який зараз всі обговорюють і будуть ще довго обговорювати і згадувати, на мою думку, не є зрадою, як дехто вважає.
Не біда, що чинна влада не отримала того, що хотіла, адже нічого не хотіла для цього зробити, насправді. Бо з такою владою реформи у середині країни неможливі, бо влада вперто не хоче це робити.
Не біда, що зараз складається думка, а дехто і спеціально її "просуває" в інформаційному просторі, що НАТО відмовило Україні. Це не так, НАТО не відмовило Україні, українському народові та ЗСУ, НАТО надало ще одну можливість владі в Україні почати впроваджувати реальну демократію, верховенство права, боротьбу з корупцією і т.д. Бо НАТО ж знає і бачить, що чинна влада в Україні не виконала 7 умов , які були сформульовані для неї при наданні кандидатства у члени Європейського Союзу. Виконали тільки дві умови. Один раз можна було їх обдурити, пообіцяти і не зробити. Тепер варіант Остапа Бендера, що стільці увечорі, а гроші зранку не пройде і чинній владі потрібно вже це зрозуміти.
В України є всі можливості отримати запрошення на саміті у Вашингтоні у 2024 році на 75-річницю створення НАТО.
І тоді вже точно буде біда, якщо політична влада в Україні не використає цю можливість.



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!