Блог

Бала Віталій: Тріумфальна п'ятірка

Це моя думка

0

comments10404

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Тріумфальна п’ятірка

(Про політиків, які мають найбільшу підтримку у президентському рейтингу)

Про що говорили політики і що говорили про них на цьому тижні.

На цьому тижні не було оприлюднено нові результати соціологічних досліджень. Тому орієнтуємося на останнє соціологічне дослідження Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 10-15 вересня методом телефонного інтерв’ю 2002 респондентів.

Володимир Зеленський

За результатами дослідження за Володимира Зеленського готові віддати свої голоси 33,3% серед тих, хто визначився. Я звернув увагу на його участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Главі держави. Там він фактично заявив, що забороняє піднімати тарифи на газ для населення, хоча ціна на газ на цьому тижня в Європі була вже понад 1000 доларів за 1000 кубічних метрів. Просто заборонив і все, що виглядає, як чистої води популізм і не дуже переконливо. Також варто згадати про засідання фракції Слуга народу у Трускавці, яке крім офіційно заявлених питань, буде вирішувати за участі Зеленського питання відставки Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Одним словом, імітація активності продовжується, хіба що таки домовляться про відставку Разумкова у Трускавці, але це вже буде на наступному тижні відомо.

Петро Порошенко

Петро Порошенко має підтримку у 16,8%, у червні було 17,4%. Петро Порошенко на цьому тижні запам’ятався судовими процесами проти Дмитра Гордона та журналістів Bihus.info. Також його звинуватили у фейку, коли він заявив, що Європейський Союз розгляне угоду про безвізовий режим з Україною.

Юлія Тимошенко

За Юлію Тимошенко віддали б свої голоси 10,3%. Фракція «Батьківщина» зареєструвала постанову про створення Тимчасової слідчої комісії по тарифному свавіллю «Нафтогазу» . Тема ціни на газ залишається топовою у внутрішній політиці України і Юлія Тимошенко влучно б’є по чинні владі з цього питання.

Юрій Бойко

Юрія Бойка готові підтримати 9,5%. Юрій досить вдало критикую чинну владу з питань соціальної політики, говорячи про медиків, людей похилого віку.

Смєшко Ігор

Ігор Смєшко має 8,7% за результатами опитування. Ігоря Смєшка можна побачити і почути хіба що на деяких телеканалах у ток-шоу, де він хоч і фахово, але виступає, як експерт, а не політичний діяч.

На цьому тижні «Тріумфальна п’ятірка, за медійною і змістовною активністю виглядає наступним чином:

1. Юлія Тимошенко

2. Юрій Бойко

3. Володимир Зеленський

4. Ігор Смєшко

5. Петро Порошенко



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!