Блог

Софія Київська: Українські митці в Монако представили свої роботи аби зібрати кошти

Українську тематику широко обговорюють та купувати не поспішають.

1

comments6648

Софія Київська

Digital Marketing & PR

Свідома Київська!

Цими днями в Монако проходить благочинна виставка-продаж українського арт-мистецтва. На розсуд відвідувачів представлені полотна як досить відомих так ще й зовсім молодих митців: Віктора та Наталії Проданчук, Володимира Козюка, Еліни Білоус та Марічки Шкуро. 

Роботи, присвячені Україні, очікувано стають предметом обговорення, та купувати полотна просякнуті болем місцева публіка не поспішає. Саме тому поряд з патріотичними мотивами організатори знайшли місце і для легких, яскравих тем.

Особисто мене вразила картина “Дочекайся мене!” пензяля Марічки: на тлі яскравого прапору силует обійм двох люблячих сердець, у яких кожен ладен побачити своє — закохане подружжя, силу материнства, міцні руки захисника, єднання довгоочікуванної зустрічі чи може останню мить перед розлукою, термін якої важко передбачити… Саме в цій багатовекторності та розмаїтті почуттів і полягає справжня сила мистецтва.

Галерея l`Entrepot щотижня оновлює експозицію, тож поширюйте цей допис серед своїх знайомих у Франції та Італії, адже митці потребують підтримки як і вся Україна.

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!