Блог

Valerii Klochok: Уроки фізкультури із зірками - ноу-хау

До 24 серпня залишилося не так багато часу але, як на мене, краще б день незалежності в цьому році відсвяткували раніше, бо ідеї які продукує Банкова щотижня на традиційних форумах лякають.

0

comments8645

Valerii Klochok

Політична та економічна аналітика

Політичний та економічний експерт Growford Institute, магістр державного управління, приватний підприємець. Народився на Черкащині, де впродовж десяти років займався педагогічною діяльністю, в тому числі обіймав керівні посади в закладах освіти та органах виконавчої влади. Є радником митної служби 3-го рангу. У 2005 році здобув ступінь магістра державного управління у Київському національному економічному університеті. З 2004 року консультант з економічних та політичних питань депутатської фракції у Верховній Раді України, помічника-консультанта народного депутата.


Якщо до дня медиків президент указом почав встановлювати мінімальні зарплати то що стосується здоров’я нації він вирішив «підреформувати» уроки фізкультури – проводити їх із зірками. А те, що часто діти, де в класі до 40 чоловік впродовж навчального року взагалі не бачать спортзалів і уроки фізкультури у них в кращому випадку проходять на свіжому повітрі (коли це дозволяють погодні умови) він навряд чи знає. І це я нині розповідаю не про школи в забитому українському селі, а про столицю.

 

З початком впровадження НУШу педагогічні працівники, з якими я спілкуюся, тихо виказують своє незахоплення такою реформою. Картинками та уроками із зірками, новими методиками, які далекі від дидактики взагалі, освічене підростаюче покоління не сформуєш. 

 

Натомість ми плануємо за 7,2 млрд. збудувати новий освітній прожект. І практично усі ідеї Зеленського виглядають як типові прожекти (ідеї, які не мають обґрунтування). 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!