Блог

Бала Віталій: «Злий понеділок»

Про «добрі справи» влади

1

comments3367

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




8-го липня було день народження головнокомандувача генерала Валерія Залужного, не просто день народження, а 50-річчя.
Цей день народження продемонстрував всю гнилість чинної влади. Не знаю, хто вітав генерала Залужного телефоном з міністрів, але ніде, не було офіційних поздоровлень. 
Тепер вже для всіх очевидно, що влада боїться військових і всіляко намагається їх принизити. Вони роблять це постійно по відношенню до всіх військових. Це- по -перше.
По-друге, саме у цей день президент мав такий "напружений" графік поїздок, що всі заяви, коли пояснювали чому Зеленський може не поїхати на саміт НАТО у Вільнюс, бо це залежить від ситуації на фронті, коту під хвіст. Брехуни.
На мою думку, не може Верховний головнокомандувач не вітати публічно головнокомандувача, який насправді і керує ЗСУ.
От навіщо було їхати на о. Зміїний? До речі, ви всі зауважили, що Зеленський був у броніку, а коли тіпа був на передку, то був без броніка?
Стосовно повернення командирів.
Це радість для рідних і близьких. Всі плескали у ладоні. А вони ж повернулись з Туреччини, а не з полону. З полону їх забрали у вересні 2022 року, а їхні підлеглі залишились у полоні.
Я, розумію, що зараз будуть мені писати всяку фігню, але, чому командири на волі, а підлеглі у полоні? Піар, який влаштував офіс президента з цієї події демонструє, що це "мутна" історія.
Командири публічно дякують президенту, який наказав їм здатися, це якийсь капець.
У полон здались більше трьох тисяч, де вони? Президент тоді говорив, що це евакуація. Про Оленівку вже забули? Про судилище на росії вже не згадують?
Командири на волі, а підлеглих катують і судять. 
І ще одне питання, а хтось з командирів пропонував у вересні 2022 року замість нього, визволити хлопців? Хочеться сподіватись, що пропонували.
То чинна влада домовилась з ними і командири будуть агітувати за владу?

 



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!