Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який звичний продукт може стати «ліками» від інсульту
commentss НОВИНИ Всі новини

Який звичний продукт може стати «ліками» від інсульту

Цей продукт містить багато вітамінів і корисних речовин

2 грудня 2019, 13:35 comments9522
Поділіться публікацією:
Який звичний продукт може стати «ліками» від інсульту

Група британських і китайських вчених провела дослідження і довела, що часте вживання курячих яєць дозволяє знизити ризик інсульту на 26%. Про це повідомляє видання Med2.

Відомо, що в яйцях міститься багато поживних речовин, вітамінів та мінералів, тому вони є незамінним продуктом у раціоні харчування. Яйця хороше джерело протеїну, заліза, фосфору, а також вітамінів В, С і Е, які підтримують роботу всього організму.

Вчені провели дослідження, участь в якому взяли добровольці від 30 до 70 років. За станом їх здоров'я протягом дев'яти років стежили лікарі, які пізніше порівняли результати на початку і в фіналі спостережень. Виявилося, що у людей, які регулярно включали в свій раціон курячі яйця, ризик розвитку інсульту та інфаркту був менше на 26%. Крім того, порівняно з іншими учасниками дослідження, у любителів яєць на 18% був менший ризик появи інших серцево-судинних проблем.

Нагадаємо, що американські вчені заявили, що яйця на сніданок можуть бути небезпечними для здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що регулярне споживання яєць позитивно позначається на стані зорової системи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!