Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики розповіли, коли цибуля може бути токсично небезпечною
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, коли цибуля може бути токсично небезпечною

Цибулю є джерелом багатьох вітамінів та мінералів

4 лютого 2020, 12:35 comments2173
Поділіться публікацією:
Медики розповіли, коли цибуля може бути токсично небезпечною

Про корисні властивості цибулі відомо давно, адже цей продукт є природним антибіотиком. Але американські лікарі рекомендують ґрунтовно підходити до вибору цибулі, адже в деяких ситуаціях він може бути токсичний.

Дослідники попереджають, що цей продукт може містити небезпечні для організму речовини — афлатоксини. Ці органічні сполуки підвищують ризик розвитку онкологічних захворювань, тому вважаються прихованою загрозою для здоров'я. Зазвичай вони накопичуються в продуктах харчування, які неправильно зберігаються (при високій вологості або температурі).

Фахівці кажуть, що при виборі цибулі варто звернути увагу на її зовнішній вигляд, якщо на ній є чорні відмітини, цілком можливо, вона вже почала псуватися і заражена токсичними речовинами. Такий продукт небезпечний для організму і його ні в якому разі не можна вживати.

Нагадаємо, як запобігти накопиченню токсинів в організмі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які солодощі здатні очистити організм від шкідливих речовин і токсинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!