Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Про корисні властивості цибулі відомо давно, адже цей продукт є природним антибіотиком. Але американські лікарі рекомендують ґрунтовно підходити до вибору цибулі, адже в деяких ситуаціях він може бути токсичний.
Дослідники попереджають, що цей продукт може містити небезпечні для організму речовини — афлатоксини. Ці органічні сполуки підвищують ризик розвитку онкологічних захворювань, тому вважаються прихованою загрозою для здоров'я. Зазвичай вони накопичуються в продуктах харчування, які неправильно зберігаються (при високій вологості або температурі).
Фахівці кажуть, що при виборі цибулі варто звернути увагу на її зовнішній вигляд, якщо на ній є чорні відмітини, цілком можливо, вона вже почала псуватися і заражена токсичними речовинами. Такий продукт небезпечний для організму і його ні в якому разі не можна вживати.
Нагадаємо, як запобігти накопиченню токсинів в організмі.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які солодощі здатні очистити організм від шкідливих речовин і токсинів.
Новини партнерів
Новини