Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як краще їсти куркуму для підвищення імунітету
commentss НОВИНИ Всі новини

Як краще їсти куркуму для підвищення імунітету

Куркуму можна легко включити в свій щоденний раціон

6 квітня 2020, 09:15 comments32523
Поділіться публікацією:
Як краще їсти куркуму для підвищення імунітету

Про корисні властивості куркуми відомо давно, адже її використовують не тільки як приправу для страв, але і як засіб від багатьох захворювань. Куркума містить багато корисних речовин, але для того, щоб користь для організму була максимальною, варто знати, як правильно її вживати.

Лікарі кажуть, що ця пряність ефективно зміцнює імунітет, що особливо важливо в сезон поширення вірусів. Куркума забезпечує магній, залізо, калій, натрій і фосфор, а також кальцій, цинк, мідь і марганець. Ці елементи підтримують роботу всього організму, позитивно впливаючи на серцево-судинну систему, травлення, а також на нирки та печінку.

Експерти стверджують, що куркуму краще вживати разом з чорним перцем. У його складі є піперін — основний біологічний компонент, який надає йому гострий смак. Ця речовина допомагає куркумі легше і ефективніше засвоюватися. Додавайте спецію в теплі напої чи страви.

Щодня вживайте напій, який складається з води, чайної ложки куркуми, чорного перцю, лимонного соку і імбиру. Пийте невеликими ковтками протягом дня.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому корисно пити воду з додаванням куркуми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!