Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які горіхи допоможуть швидше скинути зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які горіхи допоможуть швидше скинути зайву вагу

Ці горіхи приносять величезну користь для здоров'я

10 квітня 2020, 09:50 comments16037
Поділіться публікацією:
Які горіхи допоможуть швидше скинути зайву вагу

Щоб позбутися від зайвих кілограм, у першу чергу, варто переглянути раціон харчування. Дієтологи радять включити в нього мигдаль, який не тільки дозволяє контролювати апетит, але і володіє безліччю інших корисних властивостей для організму.

Американські дослідники рекомендують щодня вживати 30 грам цього горіхів (3-5 штучок). Така кількість відмінно пригнічує відчуття голоду і допомагає замінити собою порожні калорії, які ми часто отримуємо, перекушуючи на ходу не зовсім здоровою їжею.

Експерти кажуть, що жменя мигдалю допомагає знизити споживання солі, яка затримує рідину в організмі, і збільшити вміст білка. Крім того, ці горіхи позитивно впливають на загальне самопочуття.

Такі висновки були зроблені вченими після експерименту, в якому брали участь сім'ї з дітьми. Протягом трьох тижнів батьки щодня вживали по 40 г мигдалю, а діти — 15 г. Іноді для дітей мигдальні горіхи замінювали такою ж кількістю по вазі мигдальним маслом.

Перед початком експерименту фахівці вирахували у цих сім'ях коефіцієнт здорового харчування. Цей тест дозволяє визначити якість харчування. По закінченню дослідження у всіх добровольців цей показник значно виріс.

Вчені відзначили, що мигдаль — це дуже корисна альтернатива для перекусу, яка сприяє схудненню без застосування будь-яких зусиль. Також у своєму раціоні варто приділити велику увагу овочам і фруктам, тоді результат буде ще ефективнішим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як волоські горіхи впливають на рівень холестерину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!