Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Що буде з організмом, якщо їсти яблука кожен день
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде з організмом, якщо їсти яблука кожен день

У яблуках міститься багато антиоксидантів

16 квітня 2020, 09:45 comments4374
Поділіться публікацією:
Що буде з організмом, якщо їсти яблука кожен день

Яблука, завдяки своєму багатому вітамінному складу, володіють багатьма корисними властивостями. Експерти радять додавати їх в свій раціон регулярно, адже вони покращують роботу серцево-судинної системи.

Експерти в ході дослідження з'ясували, що цей смачний фрукт здатний вплинути на рівень "шкідливого" холестерину і тим самим зміцнити серце і судини. В експерименті взяли участь 40 добровольців, яких розділили на дві групи. Перша протягом двох місяців щодня вживала 2 яблука, а друга — яблучний сік. Потім групи помінялися і в такому режимі харчувалися ще два місяці.

Результати експерименту показали, що у людей, які щодня їдять яблука показники холестерину знижуються на 5,8%, а при вживанні соку — на 6,1%.

Вчені пояснюють, що в плодах фрукта набагато більше вітамінів, клітковини, антиоксидантів і поліфенолів, тому вони більш корисні і ефективні в цьому випадку, чим сік.

Нагадаємо, що яблука не рекомендують їсти відразу після прийому їжі. Стоматологи кажуть, що через яблучну кислоту може постраждати зубна емаль.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки мікробів міститься в одному яблуці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!