Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Вчені з'ясували, що регулярне вживання груші сприятливо позначається на роботі серцево-судинної системи. Цей фрукт багатий на різноманітні вітаміни та мікроелементи, тому допомагає підтримувати організм у тонусі.
Відомо, що в плодах груші міститься багато клітковини, яка допомагає нормалізувати рівень холестерину в крові, тим самим запобігаючи різним захворюванням. Ще цей жовтий фрукт корисний при порушеннях серцевого ритму, тому що багатий на калій — елемент, який важливий для підтримки нервової і серцево-судинної систем. Він регулює серцевий ритм, сприяючи повноцінному скороченню м'язів.
Крім цього, груші зміцнюють імунітет, покращують роботу травлення, контролюють рівень цукру в крові і мінімізують ризик розвитку гіпертонії. У плодах цього фрукта міститься багато антиоксидантів, які запобігають появі ракових клітин.
Нагадаємо, чому не рекомендується на вечерю вживати фрукти.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фрукти корисніше їсти разом з насінням.
Новини партнерів
Новини