Головна Новини HI-tech телефони Apple може відкласти випуск iPhone 5G
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple може відкласти випуск iPhone 5G

Корективи в роботу вже звично вносить поширення коронавірусу

26 березня 2020, 05:31 comments1588
Поділіться публікацією:
Apple може відкласти випуск iPhone 5G

Випуск смартфонів iPhone 5G можуть відкласти через стрімке поширення коронавірусу по всьому світу. Про це пише Nikkei Asian Review.

Відзначається, що в компанії Apple вже почали поширюватися чутки про перенесення строків випуску першої лінійки iPhone 5G, так як епідемія коронавіруса вплинула на можливість розробників продовжувати роботу над новим девайсом. Джерела видання повідомляють, що презентацію можуть відкласти на кілька місяців. У компанії Apple обіцяють прийняти остаточне рішення не пізніше травня.

Раніше "Коментарі" писали, що всесвітньо відома технокомпанія Apple обмежила онлайн-продажі деяких своїх продуктів у всьому світі. У список обмежень потрапили всі моделі смартфонів iPhone і бездротових навушників AirPods Pro — один покупець може замовити онлайн не більше двох iPhone або AirPods Pro за одне замовлення.

Нагадаємо, Apple офіційно не оголосила про запуск нових бездротових навушників, але їх вже можна побачити на прилавках магазинів. Powerbeats 4 можна придбати за 149 доларів в його місцевому Walmart в Рочестері, штат Нью-Йорк. Неясно, чи є це офіційною роздрібною ціною, оскільки офіційного анонса від Apple не послідувало, але Powerbeats 3 стартував за 199 доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!