Головна Новини Дозвілля мода «Це реалістично»: облізлий лак на нігтях потрапив у тренди манікюру
commentss НОВИНИ Всі новини

«Це реалістично»: облізлий лак на нігтях потрапив у тренди манікюру

Тепер облізлий манікюр - модна тенденція

14 лютого 2020, 16:20 comments12203
Поділіться публікацією:
«Це реалістично»: облізлий лак на нігтях потрапив у тренди манікюру

Якщо раніше жінки з соромом приховували свій манікюр з облізлим лаком, то тепер вони можуть з гордістю його демонструвати оточуючим. Відомий нейл-стиліст Джин Сун Чой вирішила зробити "несвіжий" лак новою модною тенденцією. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що на тижні моди осінь-зима 2020 в Нью-Йорку, стилісти вирішили підкреслити, що такий манікюр не несмак, а прості жіночі реалії. Для показу американського бренду Khaite майстер з манікюру Джин Сун Чой запропонувала моделям нафарбувати нігті чорним лаком в два слої, а потім обдерти його. Вона вважає, що такий манікюр більш реалістичний, тому немає сенсу його приховувати.

V-MmDq7L_Hmi_dGw1FVtyvbla.png

Нагадаємо, що нещодавно в Instagram представили новий тренд — "хмарний" манікюр. Він гармонійно поєднує в собі мінімалізм та епатаж, тому відмінно підійде любителькам світлих і ніжних відтінків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в цьому році в моді буде манікюр молочних відтінків, омбре, а також ефект оксамиту, тому не соромтеся експериментувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!