Головна Новини Дозвілля мода Відомий бренд представив взуття з яблучної шкірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий бренд представив взуття з яблучної шкірки

Представлено дві моделі такого взуття

2 березня 2020, 11:40 comments2144
Поділіться публікацією:
Відомий бренд представив взуття з яблучної шкірки

Популярна американська компанія Tommy Hilfiger, що виробляє одяг, взуття, парфумерію і різні шкіряні вироби, вирішила порадувати своїх покупців незвичайної новинкою. Про це повідомляє видання Elle.

Відомий дизайнер представив свою нову весняну колекцію взуття, куди увійшли моделі кросівок, розроблених з використанням переробленої яблучної шкірки. Цей матеріал вважають хорошою альтернативою натуральній шкірі, адже з яблучної шкірки почали робити ще сумки і гаманці.

Всього американський бренд представив дві моделі такого взуття, в темно-синіх і білих кольорах, призначених як для чоловіків, так і для жінок. Вони містять 24% перероблених волокон яблучної шкірки на поверхні.

Технологію по розробці "яблучного" взуття Tommy Hilfiger "підгледів" у італійської компанії Frumat, яка займається переробкою сировини для створення екологічно чистих продуктів. Так, перероблена яблучна шкірка давно стала модним трендом і активно використовується багатьма брендами.

aHZUznM90VqETmrSzY6Jr1Duh.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на Тижні моди в Нью-Йорку були представлені крокси з ароматом смаженої курки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!