Головна Новини Дозвілля мода Гігантські павуки, наречені та чудовиська: ТОП найбожевільніших "медичних" масок у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гігантські павуки, наречені та чудовиська: ТОП найбожевільніших "медичних" масок у світі

Які маски тільки не придумують люди у всьому світі, щоб захистити себе і здивувати інших

16 квітня 2020, 13:42 comments4389
Поділіться публікацією:
Гігантські павуки, наречені та чудовиська: ТОП найбожевільніших "медичних" масок у світі

Поки в світі вирує коронавірус, а захисні маски найчастіше виявляються в дефіциті, креативщики викладають фото в Мережу у незвичайних образах. Медичними такі маски назвати важко, втім, найголовнішу — захисну — функцію вони виконують. Гігантські скорпіони, чудовиська і гламурні аксесуари в стразах — чого тільки не придумують люди у всьому світі, щоб захистити себе і здивувати інших.

Ми повідомляли про те, що вчені зі всього світу прийшли до висновку, що існує п'ять потенційно небезпечних місць, де можна підхопити коронавірус під час карантину. Так, на першому місці знаходиться аптека, куди люди приходять з симптомами захворювання. Медики кажуть, що патогени вірусу довго живуть на поверхні і в повітрі після кашлю та чхання. Тому ходити в аптеку краще всього відразу після відкриття, коли там менше всього покупців. Друге місце в топі займає магазин, куди краще не входити без маски. Обробляти руки потрібно і перед покупками, і після того, як ви розрахувалися на касі і поставили візок. В топі небезпечних місць — смітники, заправки і прогулянка з тваринами.

Також ми писали, що відомий український педіатр і інфекціоніст Євген Комаровський радить не носити кільця в період пандемії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!