Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Скандальний фільм «Джокер» продовжує бити рекорди в прокаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний фільм «Джокер» продовжує бити рекорди в прокаті

Такого приголомшливого успіху не очікували навіть творці кінострічки

28 жовтня 2019, 16:00 comments2473
Поділіться публікацією:
Скандальний фільм «Джокер» продовжує бити рекорди в прокаті

Психологічний трилер "Джокер", прем'єра якого в Україні відбулася 3 жовтня продовжує встановлювати рекорди за касовими зборами.

Так, станом на 25 жовтня фільм у головній ролі з Хоакіном Феніксом зібрав у прокаті понад 805 млн доларів і став найкасовішим в історії з віковим рейтингом R ( +16), обігнавши другу частину "Дэдпула", доходи якої склали 783 млн доларів.

Фільм розповідає історію слабкої та вразливої людини Артура Флека, що "ламається" під впливом зовнішніх обставин і перетворюється в неврівноваженого маніяка–вбивцю. Кінокритики в цілому позитивно оцінили роботу, звинувативши творців лише в можливій пропаганді насильства.

До речі, аналітики вважають, що касові збори "Джокера" будуть збільшуватися і досягнуть показника в 900 млн доларів, і це буде беззастережною перемогою кіностудії Warner Bros.

Нагадаємо, заради головної ролі у скандальному "Джокері" Хоакіну Феніксу довелося попрацювати над своєю зовнішністю, зокрема, за короткий період часу скинути 23 кілограми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перед виходом кінострічки в американський прокат, військових попередили про можливі провокації з боку групи екстремістів, які наслідують клоуна-вбивцю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!