Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, кого запросили на роль лиходія в новому «Бетмені»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого запросили на роль лиходія в новому «Бетмені»

Прем'єра кінострічки запланована на 2021 рік

6 листопада 2019, 17:14 comments1567
Поділіться публікацією:
Стало відомо, кого запросили на роль лиходія в новому «Бетмені»

Кіностудія Warner Brothers знаходиться на стадії переговорів з 43-річним ірландським актором Коліном Фарреллом щодо його участі в новому "Бетмені". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Для актора, відомого за фільмами "Згадати все" і "Олександр", вже підібрали відповідну роль. Художник BossLogic навіть намалював, як може виглядати зірка в новому амплуа.

Якщо угода відбудеться, то Колін Фаррелл поповнить ряди суперлиходіїв і постане в образі відомого у злочинному світі гангстера на прізвисько Пінгвін. Через потворний вигляд його не прийняло вище суспільство, тому він став займатися криміналом.

picture

Відомо, що на роль головного героя затвердили зірку "Сутінків" Роберта Паттінсона, а жінку-кішку в новому "Бетмені" зіграє 30-річна актриса Зої Кравіц.

Нагадаємо, в 25-му пригодницькому фільмі про Джеймса Бонда, який вийде на екрани в наступному році, з'явиться "зелений" лиходій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що епатажну співачку Леді Гагу запросили на головну роль-вбивці у фільмі про сім'ю Гуччі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!