Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Скандального «Джокера» випустять в повторний прокат
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандального «Джокера» випустять в повторний прокат

Глядачі зможуть знову побачити «Джокера» в кращому форматі

6 грудня 2019, 16:00 comments2097
Поділіться публікацією:
Скандального «Джокера» випустять в повторний прокат

Психологічний трилер "Джокер", показ якого відбувся в світі з неймовірним успіхом, хочуть знову запустити на великі екрани. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомив режисер фільму Тодд Філліпс.

Незважаючи на те, що прокат кінострічки завершився, чутки про нього не вщухають і досі. "Джокер" був включений у список найкращих фільмів 2019 року і встиг побити за касовими зборами вже кілька рекордів. Високу гру акторів і драматичний сюжет гідно оцінили, як глядачі, так і кінокритики, тому фільм включений в 16 номінацій на премію "Оскар".

Режисер кінокартини Тодд Філліпс сам не очікував, що його робота буде настільки успішною. Але нещодавно він повідомив шанувальникам "Джокера" хорошу новину, що фільм знову буде доступний до перегляду в кінотеатрах, на цей раз в якості IMAX.

QYoK76kjM_gRr7Fgbe7ZG0-F9.png

Нагадаємо, при бюджеті всього в 55 млн доларів, "Джокер" зібрав у світовому прокаті більше одного мільярда доларів і став першим фільмом в історії з рейтингом (+16), який досягнув такого високого показника.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що режисер Тодд Філліпс зробив важливу заяву відносно того, чи буде продовження "Джокера".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!