Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, коли вийде продовження «Капітана Марвел»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли вийде продовження «Капітана Марвел»

Над продовженням фільму буде працювати новий режисер

24 січня 2020, 13:00 comments2226
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли вийде продовження «Капітана Марвел»

Всесвітньо відома кіностудія Marvel приступила до роботи над другою частиною супергеройського фільму "Капітан Марвел". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Відомо, що сіквел знаходиться на ранній стадії розробки, і зараз студія шукає нового режисера-жінку для зйомок другої частини. Продовження блокбастера повинна написати сценаристка Меган МакДоннелл, з нею ведуться фінальні переговори. Сама ж прем'єра фільму "Капітан Марвел 2" запланована на 2022 рік.

Інсайдер повідомляє, що дії картини будуть відбуватися в наші дні, а ось чи повернеться до головної ролі Брі Ларсон – залишається в таємниці.

Нагадаємо, що перша частина фільму "Капітан Марвел" вийшла на великі екрани в 2019 році і заробила в світовому прокаті більше мільярда доларів. Але кінокритики залишили про фільм змішані відгуки, підкресливши, що він дуже посередній.

Нагадаємо, що кінокомпанія Warner Bros. планує випустити анімаційний міні-серіал за мотивами супергеройського блокбастера "Аквамен".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що нова комедія "Доктор Дуліттл" може виявитися найпровальнішим фільмом 2020 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!