Головна Новини Дозвілля фільми і серіали З'явився український трейлер нового бойовика з Джекі Чаном
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився український трейлер нового бойовика з Джекі Чаном

В український прокат стрічка вийде в квітні 2020 року

28 січня 2020, 15:50 comments2198
Поділіться публікацією:








З'явився український трейлер нового бойовика з Джекі Чаном

В мережі опублікували український трейлер нового екшену "Авангард", де головну роль зіграв 65-річний актор Джекі Чан. Відео з'явилося на YouTube-каналі "Kinomania Film Distribution" і продовжує набирати перегляди.

Відомо, що працював над кінострічкою гонконгський режисер Стенлі Тун, відомий за фільмами "Обладунки бога", "Бійка в Бронксі", "Перший удар", в яких брав участь і Джекі Чан. Українські глядачі зможуть побачити бойовик в кінотеатрах вже 23 квітня 2020 року.

Згідно з сюжетом, міжнародна служба безпеки "Авангард", яка володіє кращими професіоналами і новітньою технікою, береться за порятунок китайського бізнесмена і його дочки, які перебувають у заручниках у групи небезпечних найманців.


Нагадаємо, що під час зйомок фільму "Авангард" Джекі Чан опинився в пастці під водою і ледь не втопився, але колеги актора оперативно зреагували і поспішили йому на допомогу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі з'явився трейлер екшн-комедії "Божевільний Майлз" з Деніелом Редкліффом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!