Головна Новини Дозвілля фільми і серіали «Друзі» все-таки повернуться: глядачам покажуть годинний епізод, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Друзі» все-таки повернуться: глядачам покажуть годинний епізод, - ЗМІ

Актори отримають нечувані гонорари

7 лютого 2020, 16:35 comments1921
Поділіться публікацією:
«Друзі» все-таки повернуться: глядачам покажуть годинний епізод, - ЗМІ

Шанувальники культового комедійного серіалу "Друзі" можуть зітхнути з полегшенням — продовження серіалу буде, з повним оригінальним акторським складом. Про це повідомляє видання Deadline.

Чутки про те, що телевізійна мережа НВО хоче випустити спецвипуск "Друзів" з'явилися ще в листопаді 2019 року. Тоді і актори, і керівництво телеканалу були зацікавлені у співпраці, залишалося лише обговорити всі деталі та гонорари знаменитостей.

Інсайдер повідомляє, що днями було вирішено зняти годинний епізод "Друзів" з усіма улюбленими головними героями. За свою роботу кожен з акторів отримає близько трьох-чотирьох мільйонів доларів. Продовження ситкому має вийти на платформі НВО Max, але, коли це станеться — не повідомляється.

Нагадаємо, в мережі ходила інформація про те, що актори "Друзів" не могли довгий час зійтися зі студією в питаннях гонорару, тому спецвипуск був під загрозою зриву.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зірка "Друзів" Меттью Перрі створив сторінку в соціальній мережі Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!