Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фанатів «Друзів» запросили на зйомки спецвипуску серіалу
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанатів «Друзів» запросили на зйомки спецвипуску серіалу

Спецвипуск повинен був вийти на екрани в травні 2020 року

22 квітня 2020, 16:45 comments1620
Поділіться публікацією:
Фанатів «Друзів» запросили на зйомки спецвипуску серіалу

У шанувальників культового американського сіткому "Друзі" з'явилася можливість побувати на знімальному майданчику нового специвипуску. Про це повідомила зірка серіалу Дженніфер Еністон на своєму акаунті в Instagram.

Знаменитість написала, що актори "Друзів" приєдналися до челленджу #AllinChallenge. Він покликаний підтримати малозабезпечених людей, які страждають від пандемії коронавіруса і в цілому спрямований на боротьбу із захворюванням. Кожен бажаючий може пожертвувати певну суму благодійним організаціям і автоматично стати учасником конкурсу, переможці якого зможуть відвідати зйомки "Друзів".

Еністон розповіла, що такий шанс отримають лише шість чоловік. Ці щасливчики стануть персональними гостями і зможуть не тільки познайомитися із зірками серіалу, але і відчути всю атмосферу знімального процесу.

Безымянный.png

Нагадаємо, що проект возз'єднання "Друзів" тривалий час був під питанням, тому що студія і актори серіалу не могли визначитися з деякими нюансами, зокрема гонораром.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий спецвипуск "Друзів" повинен був вийти на екрани в травні 2020 року на стримінговом у сервісі HBO Max. Але через коронавірус зйомки довелося відкласти, тому шанувальникам серіалу доведеться почекати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!