Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Ну і дідок: фанати з'ясували, скільки років Гомеру Сімпсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Ну і дідок: фанати з'ясували, скільки років Гомеру Сімпсону

Більше питань до віку Гомера не буде

16 травня 2020, 12:50 comments3065
Поділіться публікацією:
Ну і дідок: фанати з'ясували, скільки років Гомеру Сімпсону

Культовий американський мультсеріал "Сімпсони" не втрачає своїх позицій з 1989-го року і до цих пір вважається одним з найпопулярніших. Нещодавно фанати дізналися, скільки років виповнилося головному герою кінострічки Гомеру Сімпсону.

Шанувальники виявили в четвертому сезоні мультсеріалу цікавий факт: у 16-ї серії на пару секунд з'являються в кадрі водійські права Гомера, де вказана дата його народження — 12 травня 1956 року. Це означає, що головному герою днями виповнилося 64 роки.

І нехай вік персонажів у подібних мультсеріаліах не сильно турбує глядачів, цей факт все ж привернув увагу. На офіційній сторінці "Сімпсонів" в Twitter навіть з'явився пост з привітанням головного любителя пончиків.

9BzyqJH_v_lP_HMx-UdyFnpOC.jpg

Нагадаємо, що новий 32-й сезон "Сімпсонів" вийде на екрани вже восени 2020 року, незважаючи на чутки про закриття мультсеріалу. Більш того, кінокартина була продовжена і на 33-й сезон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що стримінговий сервіс Disney видалив епізод "Сімпсонів" за участю Майкла Джексона.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!