Головна Новини Дозвілля музика Гасять недопалки об обличчя: Біллі Айліш випустила новий кліп
commentss НОВИНИ Всі новини

Гасять недопалки об обличчя: Біллі Айліш випустила новий кліп

Режисером кліпу виступила сама співачка

6 грудня 2019, 17:35 comments2544
Поділіться публікацією:








Гасять недопалки об обличчя: Біллі Айліш випустила новий кліп

Молода американська поп-зірка Біллі Айліш днями презентувала кліп на пісню "xanny", який увійшов в дебютний альбом "When we all fall asleep, where do we go?". Відомо, що режисером відео виступила сама артистка.

Варто відзначити, що кліп вийшов екстравагантним, в стилі Айліш. Так, у відео є сцена, де об обличчя співачки гасять недопалки. Тим не менш, за добу відеоролик набрав майже 10 мільйонів переглядів.

Нагадаємо, у всесвітньовідомого техногіганта Apple з'явилася власна музична премія. Так, за версією компанії 17-річна Біллі Айлиш стала "Артистом року".


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомі українські поп-виконавці Вінник, Потап і Полякова презентували спільний святковий кліп. Відомо, що композицію "Свят! Свят! Свя!!" музиканти написали спеціально для комедійного серіалу "Скажене Весілля 2". За сценарієм артисти зібралися за одним столом з глядачами, які прийшли до них на "вогник". Так, фани побували на весіллі у репера Потапа, спробували паски з Вінником та провели новорічну ніч з поп-дівою Поляковою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!