Головна Новини Дозвілля музика Новий альбом Селени Гомес очолив найпрестижніший чарт
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий альбом Селени Гомес очолив найпрестижніший чарт

Гомес назвала новий альбом «найчеснішим» у своїй кар'єрі

22 січня 2020, 17:40 comments2501
Поділіться публікацією:
Новий альбом Селени Гомес очолив найпрестижніший чарт

Американська співачка Селена Гомес поділилася з шанувальниками гарною новиною – її новий музичний альбом "Rare" очолив найпрестижніший хіт-парад Billboard. Про це зірка написала на своїй сторінці в Instagram.

Артистка зізналася, що в цей проект вклала дуже багато сил і емоцій, тому хотіла, щоб її роботу оцінили по достоїнству. Рейтинг учасників чарту Billboard залежить від багатьох факторів, серед яких і показник продаваності альбому. Селена настільки сильно хотіла обійти свого конкурента – репера Родді Річа, що закликала фанатів купувати її альбом, та й сама в найближчих магазинах скуповувала всі платівки.

Співачка звернулася до своїм шанувальникам і подякувала їм за підтримку, а також вибачилася за те, що постійно рекламувала свій альбом "Rare" в соціальній мережі і просила його купити.

Безымянный.png

Нагадаємо, що нова платівка Селени Гомес вийшла 10 січня 2020 року, в ній 13 треків і деякі присвячені екс-бойфренду артистки Джастіну Біберу. Взагалі, Гомес вважає цей альбом "найчеснішим" у своїй кар'єрі, адже саме в цих треках вони повністю відкрилась і описала свої почуття.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Сеелена Гомес зізналася, кого вважає своїм кумиром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!