Головна Новини Дозвілля психологія Психологи назвали основну причину жіночої депресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи назвали основну причину жіночої депресії

Жінки страждають від депресії набагато частіше, ніж чоловіки

7 квітня 2020, 16:05 comments2028
Поділіться публікацією:
Психологи назвали основну причину жіночої депресії

Американські вчені з'ясували, що депресивний стан у жінок, у більшості випадків, виникає через відсутність повноцінного сну.

Фахівці провели експеримент, порівнявши вплив нічного відпочинку на чоловічий і жіночий мозок. Результати дослідження показали, що представницям прекрасної статі необхідно відпочивати довше, тому що вони орієнтовані на багатозадачність, і, отже, їм потрібно більше часу для відновлення сил та енергії.

Експерти підкреслили, що постійна нестача сну буде відображатися на емоційному стані жінки, в слідстві чого в неї з'явиться депресія. Також відсутність якісного відпочинку вночі зробить жінку більш дратівливою, нервовою, у неї можуть з'явитися проблеми з серцево-судинною системою і психічні розлади.

Нагадаємо, що вчені провели експеримент і визначили одне слово, яке допомагає швидко і ефективно справитися з депресією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Єльський університет розробив онлайн-курс для боротьби з депресією. Він буде допомагати людям, яким важко перебувати в постійній самоізоляції через поширення коронавіруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!