Головна Новини Дозвілля психологія Щоденні звички, які піднімають настрій
commentss НОВИНИ Всі новини

Щоденні звички, які піднімають настрій

Ці звички зроблять ваш день краще

9 квітня 2020, 14:30 comments1915
Поділіться публікацією:
Щоденні звички, які піднімають настрій

Через карантин, оголошений через коронавірус, багато жителів змушені сидіти вдома і насолоджуватися гарною погодою з вікна. Але здоров'я набагато важливіше, тому доведеться трохи потерпіти. А позбутися від депресії, стресу і поганого настрою можуть допомогти наступні поради.

Рухайтеся

Фізична активність важлива для підтримки здоров'я, тому не забувайте робити ранкову зарядку і інші вправи, навіть перебуваючи вдома. В інтернеті є багато відеоуроків, які допоможуть вам освоїти нові рухи, щоб поліпшити фізичну форму. Скоро літо, тому така звичка піде на користь!

Харчуйтеся правильно

Поліпшити настрій можна за допомогою смачних і корисних продуктів. Постарайтеся не пропускати прийоми їжі, особливо сніданок, адже від нього залежить наш заряд енергії та бадьорості. Контролюйте свій водний баланс протягом дня і балуйте себе чимось смачненьким.

Висипайтеся

Це не означає, що потрібно до ранку дивитися серіали, а потім спати до обіду. Ні, дотримуйтесь правильного режиму дня. А лягайте спати раніше, щоб вранці відчувати себе бадьорими і енергійними. Безсоння і регулярний недосип дуже впливають на емоційний стан людини і призводять до депресії і поганого настрою.

Виходьте на свіже повітря

Всі з нетерпінням чекають, коли можна буде вільно гуляти по парку і насолоджуватися теплими днями. Але навіть у період карантину можна виходити на 15-20 хвилин на вулицю, щоб подихати свіжим повітрям, отримати вітамін Д і підвищити собі настрій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як підняти настрій всього за 12 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!