Головна Новини Дозвілля відносини Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 1
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 1

Цікаві заняття і частка романтики допоможуть закоханим пережити карантин без сварок

1 квітня 2020, 12:37 comments2195
Поділіться публікацією:
Десять романтичних ідей, які допоможуть пережити карантин. Частина 1

І так, ти і твоя дружина (або дівчина) виявилися замкнутими в одній квартирі на невизначений час. Це не сценарій фільму жахів, просто в країні карантин. Цілком природно, що з часом ви починаєте потроху дратувати одне одного. Цей процес неминучий, але їй можна протидіяти з допомогою цікавих занять і включення романтики в ваше повсякденне життя.

Почитайте удвох

Це куди більш веселе заняття, ніж може здатися. Досить запастися приємним напоєм і по черзі читати глави з книги. В тісних обіймах та під романтичний сюжет — саме те. Особливо якщо це хороша чоловіча книга.

Вивчіть танець

В Інтернеті можна знайти купу кліпів, в яких присутній заразливий танець. Чому б вам не повторити його удвох? Чи може вивчити щось класичне?

Зробіть домашні спа-процедури

Побалуйте себе ванною, масками і масажем (можна з плавним переходом в еротичний). До речі, спільне прийняття душу або ванни теж може закінчитися приємним сексом (але візьми до уваги кілька правил безпеки).

Займіться фітнесом парним

Відмінний варіант — парна йога (тут будьте обережні — потрібна спеціальна підготовка). Якщо її нема — просто стимулюйте один одного до занять спортом.

Зіграйте на роздягання

Тут підійде все — карти, шахи, шашки. Переможений знімає елемент одягу.

Ці заняття допоможуть вам витримати присутність один одного протягом довгого часу і зроблять ваше перебування більш приємним. У наступній частині статті ми розповімо тобі про ще п'ять способів цікаво провести час зі своєю коханою під час карантину. Також видання "Коментарі" розповість, як запропонувати дівчині секс за графіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!