Головна Новини Дозвілля подорожі У Закарпатській області дозволили відвідувати Долину нарцисів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Закарпатській області дозволили відвідувати Долину нарцисів

Відвідувачам Долини нарцисів необхідно бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції

11 травня 2020, 23:24 comments2168
Поділіться публікацією:
У Закарпатській області дозволили відвідувати Долину нарцисів

У Закарпатській області відкрили для відвідувачів Долину нарцисів. Це відбулося на тлі ослаблення умов карантину в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Карпатського біосферного заповідника у Facebook.

Зазначається, що з 11 травня дозволено відвідування рекреаційних зон на території Карпатського біосферного заповідника. Цей дозвіл стосується і Долини нарцисів.

Відвідувачам необхідно дотримуватися умов карантину через коронавірус. Так, необхідно носити захисні маски, переміщатися групами не більше трьох осіб, а також дотримуватися дистанції в 1,5 метра.

Раніше "Коментарі" писали, що в Європейській комісії припускають, що світу варто готуватися до другої хвилі пандемії коронавірусу. На даний момент в Євросоюзі тривають зусилля щодо координації з державами-членами, з різними органами, такими як комітет з охорони здоров'я. Зокрема, щотижня проходять відеоконференції, в яких беруть участь єврокомісари, а також держави-члени Євросоюзу.

Також нагадаємо, що Росія увійшла до трійки лідерів за кількістю випадків інфікування коронавірусом. Президент Володимир Путін наказав будувати польові шпиталі, де будуть приймати виключно пацієнтів з COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!