Головна Новини Чоловік авто Renault може не пережити кризу через коронавірус без допомоги французького уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Renault може не пережити кризу через коронавірус без допомоги французького уряду

Обмеження через коронавірус погіршили й без того складне економічне становище автовиробника Renault

22 травня 2020, 22:40 comments2263
Поділіться публікацією:
Renault може не пережити кризу через коронавірус без допомоги французького уряду

Міністр фінансів Франції Брюно Ле Мейр заявив у п'ятницю, що французький автомобільний виробник Renault зіткнувся з серйозними фінансовими проблемами. Про це пише CNN.

"Renault може зникнути", – сказав він радіостанції Europe 1.

Компанія в 2019 році показала найгірший фінансовий результат за десятиліття, і пандемія коронавірусу тільки погіршила ситуацію.

Автовиробники борються зі спадом попиту на автомобілі і величезними перебоями в їх виробництві, оскільки заходи щодо стримування пандемії коронавірусу змусили закрити заводи. Renault припинила виробництво на 12 своїх заводах у Франції в середині березня, відновивши роботу на більшості з них тільки в цьому місяці.

Коментарі Ле Мейр з'являються на тлі спекуляцій у французьких газетах про те, що Renault ймовірно готується до закриття кількох виробничих об'єктів у Франції, в тому числі провідного заводу в місті Флен, на північ від Парижа.

Французький уряд і японська компанія Nissan є найбільшими акціонерами Renault, кожен з яких володіє 15% часткою в компанії. Зараз уряд веде переговори про умови надання Renault кредиту в розмірі 5 млрд євро, який Ле Мейр поки не підписав.

Раніше "Коментарі" писали, що Renault представив електричну модель автомобіля з можливістю змін розмірів кузова в залежності від потреб власника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!