Головна Новини Бізнес новини компаній Заводи Toyota відновили виробництво в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Заводи Toyota відновили виробництво в Китаї

Компанія Toyota призупинила діяльність своїх підприємств у Китаї через коронавірус, але поступово стала відновлювати виробництво

24 лютого 2020, 10:27 comments2694
Поділіться публікацією:
Заводи Toyota відновили виробництво в Китаї

Японський автовиробник Toyota Motor відновив роботу на заводі в Ченду, Китай. А раніше компанія знову запустила виробництво на ще 3 своїх підприємствах. Про це повідомляє NHK.

Так, коронавірусна епідемія змусила фірму скасувати план відновлення виробництва на початку цього місяця після закінчення новорічних свят. Але сьогодні відбувся перезапуск заводу в Ченду, оскільки на підприємстві вдалося зібрати достатню кількість робочих і відновити ланцюжок компонентів для постачань. Минулого тижня до роботи також повернулися заводи Toyota в трьох інших містах: Гуанчжоу, Чанчунь і Тяньцзінь. Як заявили в компанії, спостерігається зниження продуктивності та невідомо, коли китайські заводи повернуться в нормальний стан.

Варто додати, що намагаються налагодити колишнє виробництво в Китаї й інші автогіганти. Так, частково або повністю відновили роботу своїх заводів японські компанії Nissan Motor, Honda Motor і Mazda Motor.

Нагадаємо, в Китаї зняли обмежувальні заходи на роботу під час епідемії, жителі країни почали повертатися в офіси.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що в Китаї стали відправляти на додатковий карантин вилікуваних від коронавірусу. Так, лікарі заявили, що навіть після одужання від коронавірусу люди, які пройшли лікування, можуть стати джерелом захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!