Головна Новини Бізнес новини компаній "Ручне підвищення цін на квитки в МАУ": авіакомпанія пояснила причини
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ручне підвищення цін на квитки в МАУ": авіакомпанія пояснила причини

Керівництво компанії МАУ стверджує, що ціни на квитки зросли автоматично в зв'язку з ажіотажем

16 березня 2020, 14:04 comments2594
Поділіться публікацією:
"Ручне підвищення цін на квитки в МАУ": авіакомпанія пояснила причини

Антимонопольний комітет почав розслідування через різкий стрибок вартості квитків в компанії "Міжнародні авіалінії України" напередодні припинення авіасполучення у зв'язку з заходами по карантину, запідозривши керівництво МАУ в ручний "накрутці" тарифів. У свою чергу сама авіакомпанія заперечує спробу "нажитися" на міжнародному катаклізм, про що опублікувала повідомлення на сайті.

МАУ підкреслила, що всі сучасні авіакомпанії складають вартість квитка за одним і тим же алгоритмом, визначеним в електронній системі і це виключає можливість внести ціну ручним способом.

"Дана система автоматично визначає вартість на тому чи іншому маршруті у відповідності з цілим рядом показників, як інтенсивність продажу, попит на період часу. Цифрові алгоритми аналізують обсяг запитів на покупку авіаквитків і перераховують їх вартість у відповідності з кількістю людей, які одночасно заходять у глобальну систему бронювання для замовлення", — зазначено в повідомленні.

Таким чином, прес-служба МАУ відзначає, що збільшення вартості квитків було спровоковано різким стрибком попиту на окремі напрямки, а система зробила відповідний перерахунок популярного маршруту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що голова компанії "Міжнародний авіалінії України" Євген Дихне звернувся в суд зі скаргою на блогера, який надав завідомо брехливу інформацію про рівень відповідальності за пасажирів, які прямують в Україну з країн з найбільшим масштабом зараження вірусом COVID-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!