Головна Новини Бізнес новини компаній У Мінінфраструктури розповіли, як відобразиться карантин на вартості квитків "Укрзалізниці"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мінінфраструктури розповіли, як відобразиться карантин на вартості квитків "Укрзалізниці"

Глава міністерства інфраструктури Владислав Криклій запевняє, що після карантину ціна на квитки залишиться колишньою, але наскільки довго, поки невідомо

12 квітня 2020, 10:57 comments3273
Поділіться публікацією:
У Мінінфраструктури розповіли, як відобразиться карантин на вартості квитків "Укрзалізниці"

Міністр інфраструктури Владислав Криклій визначив, що вартість послуг пасажирського залізничного перевезення АТ "Укрзалізниця" після зняття обмежень з карантину залишиться такою ж як і раніше, але пізніше тарифікація буде переглядатися. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Криклій зазначив, що зараз не вистачає закону про незалежного регулятора у сфері транспорту, щоб встановлювалися тарифи.

"Тарифи ще не змінювалися... Поки що підвищення тарифів за пасажирських перевезень як не планувалося, так і не планується. Зрозуміло, що до цього питання необхідно підходити в майбутньому. Але коли? Я поки що вам не скажу. Тим більше, що зараз пасажирські перевезення у нас не здійснюються", — сказав глава міністерства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з правилами, введеним по всій території України, у зв'язку зі спалахом пандемії COVID-19, Укрзалізниця" може здійснювати окремі пасажирські рейси у внутрішньому залізничному повідомленні, рішення щодо яких приймається в кожному окремому випадку за погодженням з Мінінфраструктури та Моз, або ж міжнародному залізничному сполученні за погодженням з Мінінфраструктури, МЗС та Держприкордонслужбою.

Зазначимо, що за останню добу лідером за кількістю померлих від коронавірусу стали США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!