Головна Новини Бізнес новини компаній Мер Черкас: "Зняття карантину з 1 травня - це ще не запуск малого бізнесу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Мер Черкас: "Зняття карантину з 1 травня - це ще не запуск малого бізнесу"

Черкаський мер Анатолій Бондаренко, що вирішив піти врозріз з національним карантином, стверджує, що для ринків і малих підприємств буде потрібно не менше тижня, щоб розпочати роботу

3 травня 2020, 09:27 comments3177
Поділіться публікацією:
Мер Черкас: "Зняття карантину з 1 травня - це ще не запуск малого бізнесу"

Глава Черкаської міської ради Анатолій Бондареко, який всупереч розпорядженню Кабінету міністрів України, вирішив частково зняти обмеження по карантину у місті з 1 травня, заявив, що для малого бізнесу ще потрібен час, щоб знову запустити виробничі потужності. Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Українська правда".

За словами Бондаренко, підприємство, яке зупинило роботу на місяць-півтора, не може відразу почати повноцінну роботу, тому нормально, що представникам малого та середнього бізнесу дається "час в запасі".

"Ми прийняли це рішення (зняти карантин з 1 травня, — прим. ред), але коли я спілкувався з нашими підприємцями, вони сказали, що їм потрібно десь чотири-п'ять днів, щоб просто почати працювати. Так само і з продуктовими ринками, яким дозволив працювати Кабінет міністрів, бо продукції поки немає", — підкреслив черкаський мер.

Таким чином Бондаренко зазначив, що з 1 травня практично ніякі з підприємств не зможуть надавати послуги населенню в повному обсязі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомив новину, яка викликала резонанс по всій Україні, про те, що мер Черкас Анатолій Бондаренко став об'єктом погроз від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова і самого президента Володимира Зеленського, коли почув прохання малого і середнього бізнесу в своєму місті та самовільно вирішив послабити карантин за два тижні до визначеного урядом терміну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!