Головна Новини Бізнес новини компаній "Першими запустять електрички": ЗМІ повідомили про плани "Укрзалізниці" виходу з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

"Першими запустять електрички": ЗМІ повідомили про плани "Укрзалізниці" виходу з карантину

У ДП "Укрзалізниця" вже почали підготовку до поетапного виходу з карантину

5 травня 2020, 15:02 comments3574
Поділіться публікацією:
"Першими запустять електрички": ЗМІ повідомили про плани "Укрзалізниці" виходу з карантину

ДП "Укрзалізниця" почне поетапний вихід з карантину з 11 травня, але першими запустить не міжміські поїзди, а електрички, де набагато простіше зберігати дистанцію між пасажирами. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на інсайдерів у головній залізниці країни.

Попередньо обговорюється, що першими будуть запущені приміські електропоїзди, потім на маршрути вийдуть швидкісні поїзди категорії "Інтерсіті" та "Інтерсіті ".

Після цього, швидше за все, буде запущено повноцінне ж/д сполучення в межах України.

При цьому запуск міжнародних перевезень буде залежати від рішення, в тому числі і сусідніх країн, з якими налагоджено пасажирське ж/д сполучення.

На даний момент інформація про можливі обмеження за кількістю перевезених пасажирів складами УЗ після завершення карантину відсутня.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що думають економічні та політексперти у зв'язку з продовженням карантину до 22 травня.

"Уряд продовжив карантин до 22 травня, поступово зменшуючи його умови. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль оптимістично відгукнувся про ситуацію із захворюваністю в Україні. Він навіть зазначив законослухняність українців в дотриманні заходів карантину. Хоча тут повинно бути зрозуміло інше. Якщо влада приймає адекватні рішення, то і громадяни виконують їх", – зазначає політтехнолог, експерт Українського центру суспільного розвитку, кандидат філософських наук Юрій Подорожній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!