Головна Новини Бізнес новини компаній Захист інтересів України у відносинах з Газпромом – не у пріоритеті: Вітренко про звільнення з Нафтогазу
commentss НОВИНИ Всі новини

Захист інтересів України у відносинах з Газпромом – не у пріоритеті: Вітренко про звільнення з Нафтогазу

Виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко заявив, що йому повідомили про скорочення його посади

13 травня 2020, 12:54 comments2079
Поділіться публікацією:
Захист інтересів України у відносинах з Газпромом – не у пріоритеті: Вітренко про звільнення з Нафтогазу

Виконавчий директор Нафтогазу Юрій Вітренко заявив, що його звільняють. Про це він сам написав на своєї сторінці у Facebook.

За його словами, його посада підпадає під скорочення, а звільнення відбудеться через 2 місяці. На це рішення Вітренко відреагував докладною публікацію у соцмережі, де висловив свої думки щодо причин звільнення та загальної ситуації, що склалася в компанії.

"У такій ситуації найбільш логічне пояснення, чому мене звільняють — зараз не є пріоритетом боротьба проти російської агресії, зокрема ефективний захист інтересів України у відносинах з Газпромом, — йдеться у повідомленні. – Так само не є пріоритетом боротьба з корупцією, зокрема з її причинами в газовому секторі. Виходить, є інші пріоритети, які, на жаль, стали бар’єром на шляху зближення з Європою, зміни правил всередині країни на європейські, примушення Росії грати за цивілізованими правилами по відношенню до України".

На думку Вітренка, його звільняють у той час, коли команда, яку він очолює, у 2019 продемонструвала рекордні прибутки на фоні збитків решти Нафтогазу. Наостанок він зазначив, що принаймні деякі ключові члени його команди підуть з Нафтогазу вже скоро, тоді як керівник компанії залишиться незмінним.

Нагадаємо, Кабмін на 4 роки подовжив контракт Коболєву.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Нафтогаз відзвітував про прибуток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!