Головна Новини Бізнес економіка Експерти виділили плюси та мінуси перших 100 днів роботи Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти виділили плюси та мінуси перших 100 днів роботи Зеленського

За три місяці перебування на посаді президента України Володимир Зеленський зміг заручитися підтримкою іноземних партнерів для розвитку економіки

27 серпня 2019, 14:25 comments4149
Поділіться публікацією:
Експерти виділили плюси та мінуси перших 100 днів роботи Зеленського

Початок періоду правління Володимира Зеленського випав на літо, коли українці не стурбовані різними газовими питаннями і "опалювальними" проблемами. До того ж, зараз час збору врожаю – більшість овочів і фруктів властиво впали в ціні. Тут Зеленському "пощастило", поки що до нього не може бути ніяких претензій. У той же час за перші три місяці керівництва державою Зеленський вже встиг здійснити вчинки, які можна записати йому в пасив, йдеться в статті порталу "Коментарі" "100 днів Зеленського: чим відзначився шостий президент України".

Як зазначається у матеріалі, на тлі всього іншого, спостерігається і властиве зміцнення гривні, активне протистояння зростанню електроенергії і газу, а також відкриття ринку землі. При президентстві Зеленського також планують ввести відстрочку штрафів на "евробляхи", легалізувати гральний бізнес і навести "порядок" на митниць.

"Думаю, ніяких економічних проблем Зеленський ще не вирішив. Та й немає у нього таких повноважень. Тільки після повного формування уряду ми зможемо побачити, якою буде економічна політика чинного президента", — ділиться своєю думкою з виданням "Коментарі" голова правління Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський.

Що стосується мінусів правління Зеленського — вони безпосередньо стосуються його кадрових призначень. Наприклад, найбільшу хвилю скандалу викликала кандидатура Андрія Богдана, призначеного на посаду голови адміністрації президента. Так, в той час, як українці святкували День Незалежності, Богдан перебував в іншій країні на весіллі у друга.

"Друга людина в країні вважав за краще бути на весіллі друга, чому на офіційному заході з приводу Дня Незалежності своєї країни, яка, до того ж, в даний момент веде війну за свою незалежність", — висловився щодо Богдана фінансовий експерт Сергій Фурса.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24 серпня під час урочистих заходів з нагоди Дня Незалежності на Майдані Незалежності Президент України Володимир Зеленський повідомив про новому указі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!