Головна Новини Бізнес економіка Українців змусять платити комісію при купівлі валюти
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців змусять платити комісію при купівлі валюти

Отримані від сплати нового податку гроші підуть на розвиток молодіжного спорту

7 жовтня 2019, 16:01 comments3167
Поділіться публікацією:
Українців змусять платити комісію при купівлі валюти

Під час покупки або продажу готівкових доларів українцям доведеться заплатити комісію в розмірі 1% від суми угоди. Про це йдеться в пояснювальній записці до законопроекту №2208, зареєстрованому народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Дубінським.

Незабаром громадян зобов'яжуть платити новий податок. Мова йде про збір у розмірі 1% при проведенні валютообмінних операцій у готівковій формі. Автором законопроекту, який передбачає подібне нововведення став нардеп від пропрезидентської партії Олександр Дубінський. Проект закону був зареєстрований у Верховній Раді 3 жовтня.

Дубинський, згідно пояснювальній записці, хоче направити всі отримані кошти (ред. — від сплати українцями нового податку) на розвиток молодіжного спорту. Політик зазначив, що рівень залученості молоді в різноманітні спортивні секції катастрофічно низький – 13%, тоді як у скандинавських країнах цей показник досягає 85%.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що законопроект про заборону здійснювати банківські перекази без відкриття рахунку вже зареєстрований у Верховній Раді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!