Головна Новини Бізнес економіка Нацбанк встановив офіційний курс долара на 29 жовтня: гривня знову зміцнилася
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк встановив офіційний курс долара на 29 жовтня: гривня знову зміцнилася

Офіційний долар в Україні подешевшав на 11 копійок

28 жовтня 2019, 16:02 comments2291
Поділіться публікацією:
Нацбанк встановив офіційний курс долара на 29 жовтня: гривня знову зміцнилася

Національний банк України (НБУ) встановив офіційний курс гривні до долара на 29 жовтня на рівні 2506,7144 грн. за 100 дол. Про це свідчать дані на сайті Нацбанку.

Офіційна гривня за останню добу зміцнилася на тлі американської валюти на 11 копійок – з 25,17 грн. за долар станом на 28 жовтня до 25,06 грн. за долар на 29 жовтня.

Раніше "Коментарі" писали про те, що експерти оцінили, наскільки реальні заяви першого заступника глави Нацбанку Катерини Рожкової щодо зростання української економіки більше запланованих показників. Так, багато з них вважають, що в НБУ частково переоцінюють можливості вітчизняної економіки.

Також ми писали про те, чому "долар по 8" в нашій країні більше не буде. Незважаючи на те, що в це ніхто не вірить, адже курс гривні до долара досить далеко відійшов від цієї позначки, багато українців сподіваються, що тенденції останніх кількох місяців продовжаться, і долар значно подешевшає. Експерти видання "Коментарі" озвучили тенденції, які чекають курс валют до кінця року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!