Головна Новини Бізнес економіка Місія МВФ почала роботу в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Місія МВФ почала роботу в Києві

Представники МВФ прибули в Україну

14 листопада 2019, 14:27 comments1367
Поділіться публікацією:
Місія МВФ почала роботу в Києві

Місія Міжнародного валютного фонду сьогодні, 14 листопада, приступила до роботи в Україні. Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на постійне представництво Фонду в Києві.

Відзначається, що місія МВФ почала роботу в заплановані раніше терміни. Місія на чолі з Роном ван Роденом була анонсована на 14 листопада.

Під час візиту представників МВФ в Україну планується обговорення з українською владою нової програми за підтримки Фонду.

Нагадаємо, українська влада розраховує на підписання нової угоди з МВФ і отримання чергового траншу. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чи чекати за підсумками візиту нової програми співпраці, а якщо чекати, то на яких умовах.

Також ми писали про те, що МВФ сподівається на досягнення швидкого результату в переговорах із владою України, а також на продовження реформ та боротьбу з корупцією. Про це розповів директор управління МВФ з питань Європи Пол Томсен. За його словами, вони сподіваються на швидкий результат навіть незважаючи на те, що залишаються ще деякі невирішені питання. За його словами, ситуація з корупцією в Україні як і раніше залишається плачевною, і уряд країни має прогресивно працювати в цьому напрямку. Пол Томсен порадив, зберегти незалежність центрального банку, досягти прогресу у фінансовому секторі, продовжити бюджетну консолідацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!