Головна Новини Бізнес економіка В уряді обіцяють українцям дешеві кредити на купівлю землі
commentss НОВИНИ Всі новини

В уряді обіцяють українцям дешеві кредити на купівлю землі

Міністр економіки України розповів про плани надавати дешеві кредити на землю наступного року

18 листопада 2019, 21:03 comments1714
Поділіться публікацією:
В уряді обіцяють українцям дешеві кредити на купівлю землі

Кабінет міністрів України планує полегшити доступ до кредитів на землю сільгосппризначення в 2020 році. Про це повідомляє міністр економіки Тимофій Милованов на своїй сторінці в Facebook.

Милованов зазначає, що уряд планує знизити ставки на гривневі кредити для сільськогосподарських виробників до 3-5%. Також в бюджеті закладено 240 млн грн. на часткове гарантування за кредитами сільськогосподарським товаровиробникам на купівлю землі. Крім того, 4 млрд грн. передбачено на підтримку фермерів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що уповноважений президента з питань землі Роман Лещенко в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" повідомив, що ринок землі в нашій країні запрацює не раніше 1 жовтня наступного року. У той же час він зазначив, що, незважаючи на відкриття ринку землі, іноземці не зможуть придбати ділянку в нашій країні. В Україні будуть діяти певні обмеження, які не допустять цього.

Також ми писали, що Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект про функціонування ринку землі. Документ підтримали 240 народних депутатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!