Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, скільки грошей українці витрачають на оплату комуналки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки грошей українці витрачають на оплату комуналки

Витрати більшості українців на оплату комунальних послуг зросли в 2019 році

28 листопада 2019, 23:02 comments1810
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки грошей українці витрачають на оплату комуналки

Витрати 45% українців на оплату послуг житлово-комунального господарства (ЖКГ) за останній рік зросли. У той же час, у 35% жителів нашої країни вони не змінилися або стали менше. Про це свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС).

Згідно з даними дослідження, близько 14% українців витрачають на оплату послуг ЖКГ більше половини доходів. У той же час, аналогічне дослідження в 2015 року показувало, що тільки 6% українців витрачали більшу частину доходів на оплату комуналки.

Раніше "Коментарі" писали, що в Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України повідомили, що планують відмовитися від пільгового тарифу на електроенергію для побутових споживачів (режим спеціальних зобов'язань, ПСО). Тарифи для сімей, які споживають занадто багато електроенергії, можуть підвищити до рівня II класу промислових споживачів.

Крім того, ми писали, що Кабмін скасував граничні тарифи на тепло і гарячу воду в Україні. Експерти розповіли, що це означає, і що зміниться в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!