Головна Новини Бізнес економіка Уряд продовжив мита на російські товари ще на рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряд продовжив мита на російські товари ще на рік

Кабмін прийняв рішення у відповідь на дії РФ

4 грудня 2019, 12:52 comments1729
Поділіться публікацією:
Уряд продовжив мита на російські товари ще на рік

Кабінет міністрів України продовжив ще на рік дію мит на російські товари. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат Олексій Гончаренко.

Зокрема нардеп зазначив, що мита на товари з Російської Федерації будуть діяти до 31 грудня 2020 року. Уряд прийняв таке рішення у відповідь на аналогічні дії з боку РФ.

Раніше "Коментарі" писали, що спеціальні мита на товари з Росії набули чинності в Україні з 1 серпня 2019 року, а рішення про їх запровадження було ухвалене 15 травня нинішнього року. Їх стягують незалежно від інших мит, а сплачені суми спрямовуються у спеціальний фонд держбюджету, який профінансує заходи з імпортозаміщення.

Крім того, ми повідомляли, що влада США виключила 32 найменування товарів з Китаю зі списків продукції, оподатковуваної ввізними митами. Про це сказано у Федеральному реєстрі США, де містяться офіційні документи американського уряду. Напередодні китайське міністерство торгівлі заявило, що Китай і США домовилися поетапно скасувати тарифи, введені під час багатомісячної торговельної війни.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!