Головна Новини Бізнес економіка В Україні закрили 264 нелегальних АЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні закрили 264 нелегальних АЗС

В Україні масово закриваються заправки, які працюють незаконно

3 січня 2020, 18:27 comments2744
Поділіться публікацією:
В Україні закрили 264 нелегальних АЗС

В період з 13 грудня 2019 року до 3 січня 2020 року податкова міліція виявила та ліквідувала 264 нелегальні автозаправні станції. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України (ГФС).

Нелегальні заправки були виявлені в рамках заходів з протидії незаконному обігу та роздрібної торгівлі пальним. Також з обігу вилучили понад 3,5 тис. тонн паливно-мастильних матеріалів на загальну суму понад 63 млн грн. Крім того, вилучено та обладнання незаконних АЗС загальною вартістю понад 57 млн грн., яке буде демонтовано.

Раніше "Коментарі" писали, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук доручив ГФС, правоохоронцям, а також контролюючим органам до 9 січня 2020 року вирішити проблему тіньового обороту палива в країні.

Крім того, ми писали про те, що після того, як президент Володимир Зеленський провів нараду з представниками компаній-учасниць паливного ринку, нафто- і газодобувної галузі і мереж АЗС, на якому закликав їх знижувати ціни на паливо у зв'язку зі зміцненням гривні експерти висловили думки щодо подібної політики регулювання цін, а також щодо того, завищені вони чи ні на українських АЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!