Головна Новини Бізнес економіка Коболєв і Вітренко отримають мільйонні премії
commentss НОВИНИ Всі новини

Коболєв і Вітренко отримають мільйонні премії

Керівництво «Нафтогазу» отримає премії з грошей, які виплатить «Газпром»

13 січня 2020, 22:17 comments2486
Поділіться публікацією:
Коболєв і Вітренко отримають мільйонні премії

Топ-менеджмент НАК "Нафтогаз України" отримає премію з грошей, які виплатити нашій країні ПАТ "Газпром". Про це в інтерв'ю LIGA.net повідомив виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко.

Вітренко розповів, що на групу буде виділено 1% від 2,9 млрд дол., які Україна отримає від "Газпрому". Скільки топ-менеджерів отримають премії виконавчий директор "Нафтогазу" не повідомив. Але як випливає з наявних даних, отримають близько 29 млн дол., або 700 млн грн.

Раніше "Коментарі" писали, що НАК "Нафтогаз" подає позови в Третейський суд Гааги (Нідерланди) щодо використання майна компанії на території анексованого Криму.

Також ми писали, що Юрій Вітренко розповів про те, що новий транзитний договір між Україною і Росією щодо газу має більш вигідні умови для нашої країни, ніж контракт 2009 року. Він повідомив, що попередній договір на транзит не мав зобов'язань типу "качай або плати". Тобто, у російського "Газпрому" була можливість при правильній процедурі скоротити транзит до нуля і при цьому — не заплатити ніяких грошей. У "Нафтогазі" нагадали, що минула транзитна угода мала таке зобов'язання — купувати не менше 40 млрд кубометрів газу за ціною, яка вище ринковою. Зараз такого правила контракт не має.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!