Головна Новини Бізнес економіка Стало відомо, скільки пенсіонерів в Україні отримують пенсію понад 10 000 грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки пенсіонерів в Україні отримують пенсію понад 10 000 грн

У Пенсійному фонді України підрахували українців, які отримують пенсію набагато вище мінімальної

20 січня 2020, 15:05 comments5211
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки пенсіонерів в Україні отримують пенсію понад 10 000 грн

Близько 260 тис пенсіонерів в Україні отримують пенсію в розмірі понад 10 тис грн. Такі дані станом на 1 січня цього року надали в Пенсійному фонді України, пише УНН.

Точне число пенсіонерів з "десяткою" дорівнює 259 519 осіб. Варто зазначити, що в цій кількості не враховані жителі анексованого Кримського півострова і тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Додамо, що сьогодні Пенсійний фонд України озвучив середній розмір пенсії в Україні у 2020 році, який становить 3082,98 грн. Повідомляється, що всього в Україні на даний момент проживає 11,3 млн людей пенсійного віку.

Нагадаємо, Україні прогнозують підвищення пенсійного віку. Як розповіла голова парламентського комітету з питань соціальної політики Галина Третьякова, якими б щадними не були реформи у пенсійній системі — пенсійний вік все ж доведеться підвищити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Україна не буде платити пенсії жителям окупованих районів у Луганській і Донецькій областях. За словами віце-прем'єр-міністра України з питань євроінтеграції Дмитра Кулеби, це питання може бути вирішене тільки в контексті деокупації територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!