Головна Новини Бізнес економіка Deutsche Bahn стане консультантом «Укрзалізниці» і не буде керувати підприємством, – заява DB
commentss НОВИНИ Всі новини

Deutsche Bahn стане консультантом «Укрзалізниці» і не буде керувати підприємством, – заява DB

Деталі про співпрацю між «Укрзалізницею» і Deutsche Bahn стануть відомі на початку лютого, після підписання документа

23 січня 2020, 21:03 comments2007
Поділіться публікацією:
Deutsche Bahn стане консультантом «Укрзалізниці» і не буде керувати підприємством, – заява DB

Партнерство між АТ "Укрзалізниця" та німецьким залізничним оператором Deutsche Bahn зараз на етапі розробки і в майбутньому буде припускати різні формати співпраці, в тому числі і операційне управління "Укрзалізницею". Про це повідомляє "ЦТС" з посиланням на офіційну заяву Deutsche Bahn.

Очікується, що інженерно-консалтингова компанія Deutsche Bahn по інфраструктурі, мобільності і транспорту буде консультувати і підтримувати "Укрзалізницю" в питаннях управління та з технічних питань. Про це йдеться у меморандумі, який сьогодні був підписаний в Давосі та на даний момент обговорюються подальші нюанси співпраці.

Раніше "Коментарі" писали, що Міністерство інфраструктури України підписало "Меморандум про взаєморозуміння" із залізничним оператором Німеччини Deutsche Bahn., згідно з яким німецька компанія допоможе в управлінні "Укрзалізницею".

Також ми писали, що прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час "Українського сніданку" в Давосі заявив, що управління українською компанією "Укрзалізниця" в найближчі 10 років можуть передати німецькому оператора Deutsche Bahn.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!